1 december 2021: de “Intercity” van het Limburgs Genootschap voor Neurowetenschappen

De laatste Intercity van 2021:

Al vele jaren een begrip voor de (aankomende) neurologen en neurochirurgen uit (voornamenlijk) Limburg.

De Intercity van 1 december 2021

De laatste “Intercity” van 2021 is op woensdagavond 1 december 2021. Op 22 september wordt de eerste Intercity gehouden, de agenda van die avond wordt vooral gevuld door Kempenhaeghe i.s.m. prof. dr. H.J.M. Moajoie.
iMeedu organiseert i.s.m. het bestuur van het Limburgs Genootschap voor Neurowetenschappen (LGN) de Intercity bijeenkomsten.
Wij gaan er van uit dat deze laatste bijeenkomst van 2021 een mooie afsluiting wordt van 1,5 jaar schuiven met dit programma vanwege de Covid-19 toestanden. Het is een mooi programma gebleven, met dank aan alle sprekers!
De Intercity is met 3 punten geaccrediteerd door de NVN en de NVvN.
Wij nodigen u daarom (weer) van harte uit om op 1 december de Intercity bijeenkomst bij te wonen in het Hotel van der Valk – Stein-Urmond.
Heeft u een onderwerp, een casus, uw proefschrift of een onderzoek wat u graag bij een toekomstige bijeenkomst wilt bespreken?
Dat kan zeker, wij waarderen dat enorm en verzoeken u om dat op uw inschrijfformulier aan te geven of via de email aan Martin Zwart.

De NVN / NVvN heeft 3 punten accreditatie verleend. 

Inschrijfformulier Intercity dd 1 dec 2021

Programma van 1 december 2021:

Locatie

Hotel van der Valk – Stein-Urmond, Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond (klik op de interactieve kaart voor uw routebeschrijving)

Accreditatie voor Neurologen

Bij de NVN en de NVvN is voor 3 punten accreditatie verkregen.

Leerdoelen en kenmerken van deze nascholing 

Deze nascholing is bedoeld voor neurologen, neurochirurgen en a(n)ios-neurologie/neurochirurgie, u kunt kosteloos hieronder inschrijven.

Het leerdoel van deze bijeenkomst is vooral verdieping van uw kennis op de verschillende onderwerpen. Een bijkomend doel is om de regionale banden met elkaar te versterken en ook een podium te geven aan aankomende neurologen/neurochirurgen.

Kenmerken van de Intercity-bijeenkomsten:

  • Kwalitatief hoog niveau
  • Inhoudelijk onafhankelijk
  • Interactief  uitdagend, de wens is om de bijeenkomst een laagdrempelig karakter te geven waarmee de interactie tussen spreker en zaal optimaal is.
  • Wilt u zelf iets bespreken als spreker, meldt u zich gerust aan via het onderstaande antwoordformulier of stuur een bericht naar martinzwart@imeedu.nl
  • Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van meerdere farmaceutische bedrijven (de namen worden bekend zodra deze definitief bekend zijn).
  • De sponsoring van de organisatie van deze bijeenkomst gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus.
  • Graag tot ziens op 1 december 2021!

Inschrijven digitaal of per post:

U kunt aan deze nascholing deelnemen zonder verdere kosten dankzij de financiële ondersteuning van verschillende firma’s. De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus.

Wilt u zich direct via een Word document inschrijven?

Of op papier? Via deze link komt u bij het inschrijfformulier terecht:

Inschrijfformulier Intercity dd 1 dec 2021

Deze nascholing wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van :

  • Allergan B.V
  • overige sponsoren n.n.b.

De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus.

Heeft u nog vragen?

Bel dan met Martin Zwart op 06-23192954.
Ik beantwoord uw vragen graag.
Pasfoto Martin