8e Grou Gastcollege op 16 mei 2019

De Grou Gastcollege reeks gaat verder….. alweer voor het 8e jaar!

8e Grou Gastcollege

Met genoegen nodigen wij u uit voor het 8e Grou Gastcollege:

 • Datum:  16 mei 2019
 • Locatie: Hotel Oostergoo, Nieuwe Kade 1, Grou 

Er is wederom een actueel en divers programma samengesteld voor het 8e Grou Gastcollege. De evaluaties van de Grou Gastcolleges van 2018 waren weer enorm goed en dat schept verwachtingen voor 2019, wij denken daar zeker aan te kunnen voldoen. Ons doel is daarbij om zoveel mogelijk in te spelen op uw wensen en vragen uit de praktijk. Veel interactie tijdens de bijeenkomst is dus welkom!

Inschrijfformulier 8e Grou Gastcollege

Accreditatie

De bijeenkomst is geaccrediteerd met 3 uur door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1).

Programma

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier als bewerkbaar Word-document downloaden. U kunt dan direct inschrijven:

Inschrijfformulier 8e Grou Gastcollege

De gereduceerde deelnamekosten bedragen € 60,- (catering + cursuskosten), de overige kosten van de nascholing worden gedragen door de sponsoren. Komt u als koppel samen met uw huisarts-in opleiding dan is het inschrijfgeld voor u tweeën in totaal € 85,- (= € 25,- voor de HA-i.o.). De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus. Wilt u meer informatie ontvangen over het 8e Grou Gastcollege? Dat kan door een emailbericht te sturenTot ziens op 16 mei!

 • Sponsoren:  
  • Horus Pharma Nederland B.V.
  • Chiesi College
  • Medice B.V.
  • Mundipharma Pharmaceuticals B.V.

Over iMeeduPasfoto Martin

Martin Zwart van iMeedu organiseert deze nascholing tezamen met huisarts Michel Jaspers (Grou) en Evert den Drijver. Dhr. Jaspers is onbezoldigd betrokken. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.