Neuro- & Urologie voor Specialist Ouderengeneeskunde op 22 november 2018

Een groot regionale nascholing speciaal bedoeld voor de Specialist Ouderengeneeskunde over neurologie en urologie.

Neuro- & Urologie voor de Specialist Ouderengeneeskunde

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze cursus “Neuro- en Urologie voor de Specialist Ouderengeneeskunde” in het van der Valk Hotel “De Gouden Leeuw” in Voorschoten op 22 november as…..

  • Datum:  22 november 2018
  • Locatie: van der Valk hotel “de Gouden Leeuw”, Veurseweg 180, Voorschoten 

Naar het idee van neuroloog Anne van de Plas en uroloog Henk Elzevier is deze nascholing ontstaan, samen met hun collage Nico Weerkamp (neuroloog, HMC Bronovo) en mevrouw Barbera Schout (uroloog, Alrijne ZH) hebben we het onderstaande programma voor u kunnen samenstellen. Het initiatief om een nascholing speciaal voor de SOG te maken zorgde daarmee voor een mooi programma waarin u als deelnemer gevraagd word om ook eigen vragen/casuïstiek in te brengen. Wij hopen dat de bijeenkomst hierdoor een extra interactief, leerzaam karakter krijgt maar vooral ook erg levendig gaat worden. Ons doel is daarbij om zoveel mogelijk in te spelen op uw wensen en vragen uit de praktijk.

Uiteraard is er de gelegenheid om verder kennis te maken met de aanwezige sprekers: de neurologen Anne van der Plas (Alrijne ZH), Nico Weerkamp (HMC Bronovo) en de urologen Henk Elzevier (LUMC) en mevrouw Barbera Schout (Alrijne ZH).

U kunt via de volgende link het inschrijfformulier downloaden (komt als download zichtbaar onderin uw scherm).

Inschrijfformulier SOG nascholing 22 nov 2018

Accreditatie

De bijeenkomst is geaccrediteerd met 4 uur door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1).

Programma

Het programma van de avond is: 

Locatie

Via de interactieve kaart kunt u uw reis plannen naar de cursuslocatie: van der Valk hotel de Gouden Leeuw:

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier Inschrijfformulier SOG nascholing 22 nov 2018 downloaden als PDF-bestand. U kunt dan direct inschrijven.
De gereduceerde deelnamekosten bedragen € 40,- (uw catering + cursuskosten), de overige kosten van de nascholing worden gedragen door de sponsoren. Komt u als koppel samen met uw SOG-in opleiding dan is het inschrijfgeld voor u tweeën in totaal € 65,- (= € 25,- voor de SOG-i.o.). De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus.
Wilt u meer informatie ontvangen over deze nascholing? Dat kan door een emailbericht te sturen.
Graag tot ziens op 22 november!

  • Sponsoren:  
    • AbbVie B.V.
    • Pierre Fabre B.V.
    • UCB Pharma B.V.

Over iMeeduPasfoto Martin

Martin Zwart van iMeedu organiseert deze nascholing. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.