TOP! – Terschelling : Neurologisch Bijspijkeren. 6 – 8 september 2021 (14 punten)

TOP! – Neurologisch bijspijkeren 

Alweer de 5e TOP! op Terschelling….
TOP! staat voor Terschelling: Onderwijs &  Praktijk en dat is precies wat de inhoud van deze cursus beschrijft: Casuïstiek, inhoudelijke presentaties, veel interactie (om ook van elkaar te kunnen leren) en dat allemaal op Terschelling waar ook nog van genoten kan worden. Deze 5e uitvoering is, net zoals uw dagelijkse praktijk, breed van opzet en wij hopen dat het weer een mooie, interactieve en gezellige cursus wordt.

TOP! - Neurologisch Bijspijkeren

Het programma omvat een breed palet aan onderwerpen en wordt verzorgd door een scala aan sprekers zoals u kunt zien in het programma hieronder.
Veilig nascholen en Covid-19…: Indien het dan nog steeds van toepassing is zijn het hotel en uiteraard de cursusruimte ingericht conform de “1,5 meter regelgeving”. Om uw en onze veiligheid en gezondheid te borgen is de zaal zo ingericht dat we netjes op 1,5 meter afstand van elkaar zitten en zijn de pauze momenten zodanig dat we veilig even kunnen ontspannen, wat drinken en eten.
Het programma is van maandagmiddag 6 september tot woensdagmiddag 8 september.
Bij alle programmaonderdelen hopen wij dat er veel interactie is tussen de spreker en de zaal. Vandaar dat er daarom ook veel ruimte is voor casuïstiek in de presentaties zelf en bij de casuïstiek onderdelen waar de deelnemers hun eigen casus naar voren kunnen brengen.
Wij verzoeken dan ook aan de deelnemers om casuïstiek mee te nemen (de zgn. Witte Raaf-casus) en/of voorbeelden uit uw praktijk over “Uitgestelde neurologie a.g.v. Covid-19?
Dat zou heel fijn zijn en waarderen we enorm, zoals gezegd: er is speciaal ruimte gecreëerd op de dinsdagmiddag en evt. op de woensdagochtend om UW opvallende, leerzame en bijzondere casuïstiek uit de praktijk te bespreken. U kunt t.z.t. aan martinzwart melden dat u iets gaat/wilt bespreken!
Met genoegen nodigen wij (de voorzitter Evert den Drijver en organisator Martin Zwart) u uit voor deelname aan de TOP! – Neurologisch Bijspijkeren op Terschelling!
Graag tot ziens op 6 september op Terschelling.

Wilt u zich direct al inschrijven? Dat kan via deze link:  Inschrijfformulier-TOP-Neurologisch-bijspijkeren

Accreditatie 

Bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) is net als afgelopen jaren voor de cursus 14 punten accreditatie aangevraagd!
(Noot: net als bij de eerdere versies is ook nu gekozen om de cursus niet te laten sponsoren door industrie)

Programma TOP! – Verdiepend handelen en kijken:

Heeft u nog vragen over deze cursus dan kunt u uw vraag  <hier> aan Martin Zwart stellen.

Cursuslocatie:

Westcord Hotel Skylge

Leerdoelen en kenmerken van deze nascholing 

Deze nascholing is bedoeld voor huisartsen en geïnteresseerde specialisten ouderengeneeskunde.

Het leerdoel van deze bijeenkomst is vooral verdieping van uw kennis en vaardigheden op het zeer brede vlak van de (kinder-) neurologie.

Kenmerken van deze cursus:

 • Inhoudelijk onafhankelijk en sponsorvrij.
 • Interactieve en uitdagende nascholing waarbij de wens is om de bijeenkomst een laagdrempelig karakter te geven waarmee de interactie tussen spreker en zaal optimaal is.
 • Een gevarieerde opzet met veel ruimte voor intercollegiale momenten.

&  wij hopen daar aan te kunnen voldoen!

 • Wilt u zelf iets bespreken in het “Witte raven” en het “Uitgestelde neurologie a.g.v. Covid-19” – onderdeel, meldt u dit dan door een bericht te sturen naar martinzwart@imeedu.nl (u kunt hier ook naartoe mailen als u het uitgebreide programma + het inschrijfformulier van de “TOP! – Verdiepend handelen en kijken” op papier/via de email wenst te ontvangen).
 • Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door uzelf! Er is, net als bij de vorige TOP!’s, gekozen voor een nascholing zonder sponsoring van (farmaceutische) industrie. 
 • Graag tot ziens op 6 september 2021!

Inschrijven:

 • De deelnamekosten voor deze neurologie cursus zijn  € 815,- (incl. BTW).

In deze prijs is inbegrepen: de TOP!-cursus zelf met 14 accreditatiepunten, 2 overnachtingen (met ontbijt) in Westcord Hotel Schylge, diner + drankjes op: maandag in Westcord Hotel Schylge en dinsdag in restaurant Het Raadhuis , lunch op dinsdag.

 • Wilt/Kunt u maar 2 dagen deelnemen?
  Dat kan als er nog beschikbaarheid is, dan kost de cursus u € 550,- (incl. 1 overnachting), u kunt dat aanvragen bij Martin Zwart
 • Wilt u één of meer extra overnachtingen dan kunt u bij Martin Zwart aanvragen of er nog beschikbaarheid is in het hotel.

Neem voor vragen over het programma, het inschrijfformulier en eventueel uw onderwerp contact op met martinzwart@imeedu.nl

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via deze link: Inschrijfformulier-TOP-Neurologisch-bijspijkeren, u kunt hier het inschrijfformulier downloaden, afdrukken en per e-mail/post insturen.

Heeft u nog vragen?

Bel dan met Martin Zwart op 06-23192954.
Ik beantwoord uw vragen graag.
Pasfoto Martin