TOP! – Verdiepend handelen en kijken. Terschelling: 14 – 16 september 2020 (14 punten)

TOP! – Verdiepend handelen en kijken 

Zelf doen of insturen?

Alweer de 4e TOP! op Terschelling….
TOP! staat voor Terschelling: Onderwijs &  Praktijk en dat is precies wat de inhoud van deze cursus beschrijft: workshops, inhoudelijke presentaties, veel interactie (om ook van elkaar te kunnen leren) en dat allemaal op Terschelling waar ook nog van genoten kan worden. Deze (door Covid-19 verplaatste) 4e uitvoering is, net zoals uw dagelijkse praktijk, breed van opzet en wij hopen dat het weer mooie, interactieve en gezellige cursus wordt.

TOP! - Verdiepend handelen en kijken

Het programma omvat een breed palet aan onderwerpen en wordt verzorgd door een scala aan sprekers zoals u kunt zien in het programma hieronder.
Veilig nascholen en Covid-19…: Het hotel en uiteraard de cursusruimte is ingericht conform de “1,5 meter regelgeving”. Om uw en onze veiligheid en gezondheid te borgen is de zaal zo ingericht dat we netjes op 1,5 meter afstand van elkaar zitten en zijn de pauze momenten zodanig dat we veilig even kunnen ontspannen, wat drinken en eten.

Het programma is van maandagmiddag 14 maart tot woensdagmiddag 16 september.
Bij alle programmaonderdelen hopen wij dat er veel interactie is tussen de spreker en de zaal, hiervoor hebben we speciaal ook de workshops ingebouwd. Wilt u als deelnemer ook een casus bespreken (de zgn. Witte Raaf-casus)? Dan kan dat, er is speciaal ruimte gecreëerd op de woensdagochtend om UW opvallende, leerzame en bijzondere casuïstiek uit de praktijk te bespreken. U kunt t.z.t. aan martinzwart melden dat u iets gaat/wilt bespreken, dit wordt zeer gewaardeerd!
Met genoegen nodigen wij (de voorzitter Evert den Drijver en organisator Martin Zwart) u uit voor deelname aan de TOP! – Verdiepend handelen en kijken op Terschelling!
Graag tot ziens op 16 maart op Terschelling.

Wilt u zich direct al inschrijven? Dat kan via deze link:Inschrijfformulier TOP-Terschelling 14-16 sept 2020

Accreditatie 

Het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) heeft de cursus met 14 punten geaccrediteerd!
(Noot: net als de eerdere versies er is gekozen om ook deze cursus niet te laten sponsoren door industrie)

Programma TOP! – Verdiepend handelen en kijken:

Heeft u nog vragen over deze cursus dan kunt u uw vraag  <hier> aan Martin Zwart stellen.

Cursuslocatie:

Westcord Hotel Skylge

Leerdoelen en kenmerken van deze nascholing 

Deze nascholing is bedoeld voor huisartsen en geïnteresseerde specialisten ouderengeneeskunde.

Het leerdoel van deze bijeenkomst is vooral verdieping van uw kennis en vaardigheden op het zeer brede vlak van de kinder- en ouderengeneeskunde.

Kenmerken van deze cursus:

 • Inhoudelijk onafhankelijk en sponsorvrij.
 • Interactieve en uitdagende nascholing waarbij de wens is om de bijeenkomst een laagdrempelig karakter te geven waarmee de interactie tussen spreker en zaal optimaal is.
 • Een gevarieerde opzet met veel ruimte voor intercollegiale momenten.

&  wij hopen daar aan te kunnen voldoen!

 • Wilt u zelf iets bespreken in het “Witte raven”- onderdeel, meldt u dit dan door een bericht te sturen naar martinzwart@imeedu.nl (u kunt hier ook naartoe mailen als u het uitgebreide programma + het inschrijfformulier van de “TOP! – Verdiepend handelen en kijken” op papier/via de email wenst te ontvangen).
 • Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door uzelf! Er is, net als bij de vorige TOP!, gekozen voor een nascholing zonder sponsoring van (farmaceutische) industrie. 
 • Graag tot ziens op 14 september 2020!

Inschrijven:

 • De deelnamekosten voor deze neurologie cursus zijn  € 815,- (incl. BTW).

In deze prijs is inbegrepen: de TOP!-cursus zelf met 14 accreditatiepunten, 2 overnachtingen (met ontbijt) in Westcord Hotel Schylge, diner + drankjes op: maandag in Westcord Hotel Schylge en dinsdag in restaurant Loods, lunch op dinsdag.

 • Wilt/Kunt u maar 2 dagen deelnemen?
  Dat kan, dan kost de cursus u € 550,- (incl. 1 overnachting), u kunt op uw inschrijfformulier aangeven welke dagen dat dan zijn.
 • Wilt u één of meer extra overnachtingen dan kunt u dat aanvragen bij Martin Zwart

Neem voor vragen over het programma, het inschrijfformulier en eventueel uw onderwerp contact op met martinzwart@imeedu.nl

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via deze link: Inschrijfformulier TOP-Terschelling 14-16 sept 2020 , u kunt hier het inschrijfformulier downloaden, afdrukken en per e-mail/post insturen.

Heeft u nog vragen?

Bel dan met Martin Zwart op 06-23192954.
Ik beantwoord uw vragen graag.
Pasfoto Martin