“Urologie in de praktijk” Zaans MC 26 oktober 2021

Ook in 2021 wordt de Urologie cursusreeks voor huisartsen in het Zaans MC gecontinueerd.

Thema: “Urologie in de praktijk”

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze nieuwe Urologie verdiepingscursus: “Urologie in de praktijk”.

 • De nascholing is i.v.m. COVID-19 verplaatst van 2020 naar: 26 oktober 2020
 • Locatie: Zaans Medisch Centrum, polikliniek Urologie (Zuid 1.15)

Uw waardering voor onze jaarlijkse Urologie bijeenkomst was de vorig keer weer erg hoog. Ook in 2021 hopen we daar aan te voldoen.
We hebben dit jaar een plenair programma en een facultatieve Urolift workshop in de pauze, we hopen weer op een interactieve bijeenkomst en gaan graag in op de vragen en ervaring vanuit uw praktijk.

U kunt zich al direct inschrijven voor deze cursus via:

Inschrijfformulier Urologie cursus Zaans MC dd 26 okt 2021

Accreditatie

Er is 3 uur accreditatie verleend door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Huisartsen en specialist ouderengeneeskunde zijn daarom van harte uitgenodigd.

Leerdoelen en programma

Het leerdoel van deze bijeenkomst is een nog verdere verdieping van uw kennis op de verschillende onderwerpen maar ook het herkennen van de gangbare en niet-gangbare situaties. Uiteraard is er ook weer ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken en/of bij te praten met de urologen, mw. Dr. A. (Afina) Glas, dhr. Dr.J.A. (Jesse) Paulus, mw. A. (Alida) Weidenaar en de opvolg(st)er van Dr. S.I. (Sigrun) Langbein en de aanwezige medewerkers van de afdeling Urologie. Het programma van de avond is:

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden:  Inschrijfformulier Urologie cursus Zaans MC dd 26 okt 2021.U kunt dan direct inschrijven.
U kunt aan deze nascholing deelnemen tegen een gereduceerd tarief á € 60,- vanwege de financiële ondersteuning van verschillende firma’s. Als u uw huisarts in opleiding meeneemt is uw gezamenlijk inschrijfgeld € 85,-. Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus Urologie in het ZaansMC? Dat kan door een emailbericht te sturenTot ziens op 26 oktober 2021!

 • Sponsoren:  
  • Astellas Pharma
  • Besins Healthcare the Netherlands
  • Pierre Fabre
  • Teleflex Medical B.V.

De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen.

Over iMeeduPasfoto Martin

De urologen van het Zaans MC organiseren deze nascholing samen met Martin Zwart van iMeedu. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.