“Urologie update 2019” in het Zaans MC 16 mei 2019

Ook in 2019 wordt de Urologie cursusreeks voor huisartsen in het Zaans MC gecontinueerd.

Thema: “Kwetsbare ouderen in de Urologie”

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze nieuwe Urologie verdiepingscursus: “Urologie update 2019”.

  • 16 mei 2019
  • Locatie: Zaans Medisch Centrum, polikliniek Urologie (Zuid 1.15)

Uw waardering van onze Urologie bijeenkomst van 2018 was weer erg hoog. Ook in 2019 hopen we daar aan te voldoen.
Dit jaar willen we u kennis laten maken met onze nieuwe Uroloog: mevr. Saskia Smit- van der Wal, zij gaat tijdens onze nascholing praten over neuromodulatie. Veder hebben we een breed Urologisch programma en een paar workshops gepland.

U kunt zich al direct inschrijven voor deze cursus via:

Inschrijfformulier 16 mei 2019

Accreditatie

Er is 3 uur accreditatie aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Huisartsen en specialist ouderengeneeskunde zijn daarom van harte uitgenodigd.

Leerdoelen en programma

Het leerdoel van deze bijeenkomst is een nog verdere verdieping van uw kennis op de verschillende onderwerpen maar ook het herkennen van de gangbare en niet-gangbare situaties. Uiteraard is er ook weer ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe collega mw. S. (Saskia) Smit- van der Wal en/of bij te praten met de urologen, mw. Dr. A. (Afina) Glas, dhr. Dr.J.A. (Jesse) Paulus en mw. Dr. S.I. (Sigrun) Langbein, de polikliniek Urologie en de aanwezige medewerkers. Zo goed als het hele team zal ook nu weer aanwezig zijn. Het programma van de avond is:

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden:Inschrijfformulier 16 mei 2019 U kunt dan direct inschrijven.
U kunt aan deze nascholing deelnemen tegen een gereduceerd tarief á € 60,- vanwege de financiële ondersteuning van verschillende firma’s. Als u uw huisarts in opleiding meeneemt is uw gezamenlijk inschrijfgeld € 85,-. Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus Urologie in het ZaansMC? Dat kan door een emailbericht te sturenTot ziens op 16 mei 2019!

  • Sponsoren:  
    • Astellas Pharma
    • Pierre Fabre
    • Zambon Nederland BV

De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen.

Over iMeeduPasfoto Martin

De urologen van het Zaans MC organiseren deze nascholing samen met Martin Zwart van iMeedu. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.