7e Grou Gastcollege op 24 mei 2018

De Grou Gastcollege reeks gaat verder….. alweer voor het 7e jaar!

7e Grou Gastcollege

Met genoegen nodigen wij u uit voor het 7e Grou Gastcollege:

 • Datum:  24 mei 2018
 • Locatie: Hotel Oostergoo, Nieuwe Kade 1, Grou 

Er is wederom een actueel en divers programma samengesteld voor het 7e Grou Gastcollege. De evaluaties van de Grou Gastcolleges van 2016 waren weer enorm goed en dat schept verwachtingen voor 2018, wij denken daar -met dit jaar het naar ons idee mooiste programma van de Grou Gastcollege reeks-  aan te kunnen voldoen. Ons doel is daarbij om zoveel mogelijk in te spelen op uw wensen en vragen uit de praktijk. Veel interactie tijdens de bijeenkomst is dus welkom!

Inschrijfformulier 7e Grou Gastcollege v digitaal invulbaar v1

Accreditatie

De bijeenkomst is geaccrediteerd met 3 uur door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1).

Leerdoelen en programma

Het leerdoel van deze bijeenkomst is vooral verdieping van uw kennis op de verschillende onderwerpen. Oncologie blijft een zeer ingrijpend onderdeel in ons vak, hierover zijn een 2-tal onderwerpen opgenomen. Mevr. Olderode-Berends vanuit het UMCG en dhr. de Hosson (heeft hij nog een introductie nodig?) nemen ons hierin mee. Verder zien we in de praktijk veel oog problematiek, hier worden wij weer eens goed bijgepraat door dhr. Mansoer uit Heerenveen. En als laatste hebben we weer een mooi onderwerp van onze vaste spreker vanuit de Dermatologie: dhr. Barkema uit Sneek. Met deze keer meer kennis rondom de flebologie….. Wij kijken er halsreikend naar uit en hopen dat we weer een volle zaal met dit mooie programma gaan krijgen. Dit is het volledige programma van de avond:

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier als bewerkbaar Word-document downloaden. U kunt dan direct inschrijven.
De gereduceerde deelnamekosten bedragen € 60,- (catering + cursuskosten), de overige kosten van de nascholing worden gedragen door de sponsoren. Komt u als koppel samen met uw huisarts-in opleiding dan is het inschrijfgeld voor u tweeën in totaal € 85,- (= € 25,- voor de HA-i.o.). De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus. Wilt u meer informatie ontvangen over het 7e Grou Gastcollege? Dat kan door een emailbericht te sturenTot ziens op 24 mei!

 • Sponsoren:  
  • AstraZeneca B.V.
  • Chiesi College
  • GSK B.V.
  • Mundipharma B.V.

Over iMeeduPasfoto Martin

Martin Zwart van iMeedu organiseert deze nascholing tezamen met huisarts Michel Jaspers (Grou) en Evert den Drijver. Dhr. Jaspers is onbezoldigd betrokken. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.