Het 12e Grou Gastcollege van 10 april 2024

De Grou Gastcollege reeks gaat verder….. alweer voor het 12e jaar!

12e Grou Gastcollege

Graag nodigen wij u van harte uit voor het 12e Grou Gastcollege op donderdag 10 april.

De afgelopen 11 jaar stonden de Grou Gastcolleges garant voor leerzame, praktijkgerichte, kleinschalige, interactieve en vooral gezellige avondbijeenkomsten. Daar gaan we in deze 12e editie ook weer voor!
Helaas hebben we onze vertrouwde locatie moeten verlaten, die heeft na een interne verbouwing gaan zalen meer. We hebben een heel goed alternatief gevonden met Herberg Oer’t Hout op 50 meter afstand van Hotel Oostergoo.

  • Datum:  10 april 2024
  • Locatie: Herberg Oer ’t Hout, Raadhuisstraat 18, Grou 

Ook voor 2024 hebben we een mooi en divers programma samengesteld voor het 12e Grou Gastcollege.
Ons doel is daarbij om zoveel mogelijk in te spelen op uw wensen en vragen uit de praktijk met daarbij hopelijk weer veel interactie tijdens de bijeenkomst !

Graag tot ziens op 10 april in Grou!

Inschrijfformulier 11e Grou Gastcollege dd 25 mei 2023

Accreditatie

Bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) is 3 uur accreditatie aangevraagd.

Programma

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier als invulbaar Word-document downloaden. U kunt dan direct inschrijven:

Inschrijfformulier 11e Grou Gastcollege dd 25 mei 2023

De gereduceerde deelnamekosten zijn voor huisartsen: € 85,- (catering + cursuskosten), de overige kosten van de nascholing worden gedragen door de sponsoren. Komt u als koppel samen met uw huisarts-in opleiding dan is het inschrijfgeld voor u tweeën in totaal € 115,- (= € 30,- voor de HA-i.o.). De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen en borgt daarmee een inhoudelijk onafhankelijke cursus. Wilt u meer informatie ontvangen over het 9e Grou Gastcollege? Dat kan door een emailbericht te sturen.
Graag tot ziens op 10 april!

  • Sponsoren:  
    • Boehringer Ingelheim
    • Will Pharma 

Over iMeeduPasfoto Martin

Martin Zwart van iMeedu organiseert deze nascholing tezamen met huisarts Michel Jaspers (Grou) en Evert den Drijver. Dhr. Jaspers is onbezoldigd betrokken. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.