“Kwetsbare ouderen in de Urologie” in het Zaans MC 24 april 2018

Ook in 2018 wordt de Urologie cursusreeks voor huisartsen in het Zaans MC gecontinueerd.

Thema: “Kwetsbare ouderen in de Urologie”

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze nieuwe Urologie verdiepingscursus: “Kwetsbare ouderen in de Urologie”.

 • 24 april 2018
 • Locatie: Zaans Medisch Centrum, polikliniek Urologie (Zuid 1.15)

Uw waardering van de twee bijeenkomsten in 2017 was weer erg hoog. Dat legt de lat voor ons op een niveau waar we graag ook in 2018 weer aan willen voldoen. Met aandacht voor de oudere patiënt met Urologische klachten denken we aan uw kennis behoefte te kunnen voldoen. Wie weet heeft u zelf nog een mooie casus die u besproken wilt hebben. Voor uw suggesties staan we uiteraard open, hiervoor kunt u een bericht naar Martin Zwart sturen.

U kunt zich al direct inschrijven voor deze cursus via:

Inschrijfformulieer Zaans MC Urologie 24 april 2018 digitaal invulbaar_beveiligd

Accreditatie

Er is 3 uur accreditatie is verleend door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Huisartsen en specialist ouderengeneeskunde zijn daarom van harte uitgenodigd.

Leerdoelen en programma

Het leerdoel van deze bijeenkomst is een nog verdere verdieping van uw kennis op de verschillende onderwerpen maar ook het herkennen van de gangbare en niet-gangbare situaties. Uiteraard is er ook weer ruimschoots de gelegenheid om (verder) kennis te maken en/of bij te praten met de urologen, mw. Dr. A. (Afina) Glas, dhr. Dr.J.A. (Jesse) Paulus en mw. Dr. S.I. (Sigrun) Langbein, de polikliniek Urologie en de aanwezige medewerkers. Zo goed als het hele team zal ook nu weer aanwezig zijn. Het programma van de avond is:

Inschrijven en informatie

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden: Inschrijfformulier 24 april Zaans MC. U kunt dan direct inschrijven.
U kunt aan deze nascholing deelnemen tegen een gereduceerd tarief á € 55,- vanwege de financiële ondersteuning van verschillende firma’s. Als u uw huisarts in opleiding meeneemt is uw gezamenlijk inschrijfgeld € 80,-. Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus Urologie in het ZaansMC? Dat kan door een emailbericht te sturenTot ziens op 24 april 2018!

 • Sponsoren:  
  • Astellas
  • AstraZeneca
  • Ferring
  • Hoogland Medical
  • Zambon

De sponsoring gebeurt conform de CGR-richtlijnen.

Over iMeeduPasfoto Martin

De urologen van het Zaans MC organiseren deze nascholing samen met Martin Zwart van iMeedu. iMeedu organiseert interactieve nascholingen in de regio, die worden verzorgd door collega’s uit de regio. Er is veel tijd en ruimte voor onderlinge discussie. Uw tijdsinvestering is beperkt doordat u niet ver hoeft te reizen.